Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neće ga ni u siječnju

Gazda Reala pokazao dokaz i još jednom optužio Man United

I dalje traje prepucavanje na relaciji Madrid – Manchester zbog propalnog transfera Davida de Gee.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan nakon završetka prijelaznog roka nogometni svijet se smijao Real Madridu i Manchester Unitedu, dok su se najveći rivali naslađivali. Klubovi su se napokon dogovorili oko transfera Davida De Gee, ali su sve upropastili. Imali su cijelo ljeto za dogovoriti posao, no igrali su 'igru kukavice' i na kraju oboje izgubili.

Predsjednik Reala Florentino Perez i dalje optužuje ljude iz Manchester Uniteda da su uprskali stvar. Na radio postaji Cope gostovao je i prije nekoliko dana, a u novom gostovanju donio je i dokument kojim je htio pokazati kako je Manchester United zakasnio u odgovoru.

U priloženom dokumentu stoji kako klub iz Manchestera nije uspio do 23 sata po britanskom (24 po španjolskom) vremenu završiti svoj dio posla oko transfera. Zato je Real zakasnio s registracijom vratara u španjolskom nogometnom savezu.

Sada će David De Gea umjesto na Bernabeuu braniti u subotu na Old Traffordu protiv Liverpoola. Ne samo to, De Gea bi napokon mogao produžiti ugovor s Unitedom.

''Mi nećemo potpisati s De Geom u siječnju'', poručio je Perez i još jednom bocnuo Engleze.

''Manchester United jednostavno nema dovoljno iskustva da ovakve transfere rješava u posljednji tren, kao u slučaju Coentraa.''


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider