Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to traje i traje...

VIDEO Bale na udaru kritika: Popravlja kosu 30 sekundi dok prijeti opasnost

Zidane je unatoč pobjedi protiv Las Palmasa bio jako ljut zbog igre svojih nogometaša...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zinedine Zidane, trener Real Madrida, bio je vrlo nezadovoljan nakon pobjede svoje momčadi na gostovanju kod Las Palmasa minule nedjelje. Real je teškom mukom slavio s 2:1, pogotkom Casemira u 89. minuti utakmice.

Zidane je bio jako ljut na neke od svojih igrača nakon utakmice, te je jasno dao do znanja novinarima na 'presici' da je zabrinut, te da s takvom igrom i pristupom njegova momčad neće daleko dogurati. Posebni naglasak ide na ovaj dio pristup, gdje svaki nogometaš daje svoj maksimum na travnjaku.

Zidane je posebno bio ljut na Isca kojeg je zamijenio u 60. minuti jer nije ispunjavao njegove zahtjeve, a na listi onih s kojima nije zadovoljan mogao bi se naći i Gareth Bale. Velšanin je, u jednom trenutku utakmice, prehodao 60-ak metara po travnjaka, a to je vrijeme proveo popravljajući si kosu (vezao rep).

Iako je Las Palmas pokušao brzo preko lijeve strane svog napada iznenaditi Real, Balea to nije previše zabrinulo na suprotnoj strani. Kamera je cijelo vrijeme imala Velšanina u širokom kadru kako veže rep i prati događanja na drugoj strani, dok njegovoj obrani prijeti pogodak.

Pristup, zalaganje i požrtvovnost je nešto bez čega momčad ne može do velikog rezultata i trofeja. Nijednoj momčadi to dosada nije uspjelo, a čini se kako neće ni Realu koji još ima jedino kakve takve šanse da uzme Ligu prvaka. S obzirom da su još uvijek u igri i Barcelona i Bayern, teško je očekivati da će Zidaneova momčad uz ovakav pristup srušiti ijednu od ova dva giganta.

Dio gdje Bale veže kosu požete pogledati od vremenskog perioda (na utakmici) 39:17 pa do 39:45.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider