Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uz bok najvećima

Bale konačno slomio predsjednika Reala: Potpisao monstruozni ugovor

Gareth Bale ima dodatni razlog za slavlje ovoga ljeta...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Gareth Bale i Real Madrid postigli su dogovor oko produljenja ugovora koji će Velšanina staviti uz bok Cristianu Ronaldu', prenosi britanski Sunday Express.

Pritisak Balea kao i interes Manchester Uniteda za njegovim dovođenjem nagnali su predsjednika Florentina Pereza da udovolji uvjetima velškog nogometaša i pristane mu dati traženu plaću. Ukoliko su navodi Sunday Expressa točni, Bale će tjedno zarađivati 417 tisuća eura, odnosno 1,67 milijuna mjesečno, odnosno malo više od 20 milijuna eura godišnje. Zasada nigdje ne stoji je li to iznos koji će Bale dobivati prije ili nakon poreza (52 posto).

Velšanin se tako stao uz bok Cristianu Ronaldu, čija su navodno primanja 22 milijuna eura po sezoni, te je pretekao Neymara koji u Barceloni zarađuje 17 milijuna.

Bale je novi ugovor, koji će biti potpisan na ŠEST godina, zaradio sjajnim igrama i polufinalom na Europskom prvenstvu u Francuskoj, ali i osvajanjem Lige prvaka s Realom.

Real je ovim potezom jasno dao do znanja svima kako Velšanin nije na prodaju te kako s njim ozbiljno računaju u godinama koje dolaze.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider