Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakvo zakucavanje

Francuski i španjolski klub kvalitetno se narugali PSG-u: "Lako je Dijonu zabiti osam komada..."

Klub koji se grčevito bori za ostanak neočekivano se našao usred reakcija na obračun Real – PSG.

Adrien Rabiot (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedan od boljih u redovima PSG-a protiv Reala na Santiago Bernabeuu bio je Adrien Rabiot, 23-godišnji veznjak koji je stigao i matirati Keylora Navasa.

Tim Rabiotovim pogotkom Parižani su poveli u Madridu, ali su do kraja utakmice čak triput kapitulirali, pa nisu bili naročito raspoloženi poslije takvog raspleta.

Naročito je tužan bio Rabiot koji je, ničim izazvan, u priču upleo i francuskog prvoligaša Dijon.

"Sjajno je bilo njima postići osam pogodaka, ali utakmice poput ove protiv Reala su one gdje trebate biti pravi", izjavio je Rabiot, aludiravši na PSG-ovo demoliranje nesretnog Dijona prije nešto manje od mjesec dana.

U 21. kolu Ligue 1 tada su Parižani s 8:0 deklasirali Dijon, koji im, nakon sinoćnjih Rabiotovih riječi, nije ostao dužan.

"Ovako nam vraćaju..."

Oglasili su se na Twitteru:

"Učinili smo sve što smo mogli da PSG napunimo samopouzdanjem uoči utakmice s Realom... A oni nam ovako vraćaju", poentirali su iz Dijona.

Inače, dok PSG suvereno gazi prema novom naslovu prvaka Francuske, Dijon je trenutno na 12. poziciji, ali u ne baš lagodnoj poziciji – samo su šest bodova udaljeni od zone ispadanja.

"Zabili smo više od PSG-a u Madridu"

Osim Dijona, svoj kratki "osvrt" na utakmicu Real – PSG dao je i španjolski trećeligaš Fuenlabrada.

"Da, da, PSG je postigao manje golova na Santiago Bernabeuu od nas", zaključili su u Fuenlabradi koja je protiv Reala u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Kupa kralja 28. studenog odigrala 2:2 u Madridu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider