Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
osvetilo im se

FOTO: Trenutak sramote za Chelsea – SVI traže crveni za Ibru!

PSG je izbacio Chelsea iz Lige prvaka u dramatičnom uzvratu osmine finala na Stamford Bridgeu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luda utakmica u Londonu donijela je Parižanima nove sportske heroje. Nogometaši PSG-a uspjeli su izboriti 2:2 u produžecima i zbog dva gola u gostima prošli u četvrtfinale izbacivši vodeću momčad Premier lige.

Pogledajte kako Mourinha i Diega Costu ismijavaju na internetu

Ako je Ibra zaslužio crveni, Diego Costa trebao je dobiti barem dva

VIDEO Ibrahimović 'popljuvao' Chelseajeve igrače: Okružilo me 11 djece!

VIDEO Zbunjeni Terry kod gola odluke držao suigrača umjesto Silve!

Kao i prošle godine u polufinalu s Atleticom, Chelsea se nije proslavio pred očima svjetske nogometne javnosti. Pomalo kukavički nogomet kojeg nekad zna prezentirati Jose Mourinho doživio je novi debakl u Ligi prvaka.

Osim što ih je PSG izbacio igrajući s igračem manje 90 od 120 minuta bitke, uz 54% posjeda lopte (s igračem manje!), mnoge su razočarali domaći igrači kada su doslovce iznudili crveni karton za Zlatana Ibrahimovića od nizozemskog suca Kuipersa.

Ibra je napravio grub start, ali crveni karton je ipak bila prežestoka kazna, što je kasnije pokazala usporena snimka. Dojam kod suca pojačao je Oscar koji je se bacakao po podu glumeći težu ozljedu, dok je čak DEVET igrača Chelseaja tražilo od Kuipersa isključenje za Ibrahimovića. Jedini koji nije sudjelovao u tome bio je vratar Courtois.

Taj crveni karton uništio je utakmicu nizozemskom sucu koji se nakon toga potpuno pogubio i izgubio svaki kriterij. Mogao je do kraja isključiti još neke domaće i gostujuće nogometaše.

Jose Mourinho je u svom stilu već pripremio i suca i svoje igrače na tako nešto optuživši dan uoči dvoboja gostujuće igrače da su igrali grubo i s puno prekršaja u Parizu. A na Parku prinčeva je PSG potpuno nadigrao Chelsea, dominirao i trebao pobijediti. Prekršaji? Obje momčadi imale su ih po 20.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider