Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napad na Pereza

Skandal u Madridu, opet udaraju po Realu: Prostitutke u glavnoj ulozi

Football Leaks objavio je putem francuskih medija inkriminirajuće navode o predsjedniku Reala Florentinu Perezu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Skandal u Madridu, raspisali su se neki katalonski mediji. Football Leaks opet udara po Realu. Ovaj put u glavnoj ulozi nisu nogometne zvijezde Reala Madrida nego predsjednik Florentino Perez.

Francuski portal Mediapart objavio je nove dokumente do kojih je došao Football Leaks, a u jednom od dokumenata objavljeni su inkriminirajući navodi o predsjedniku Reala. Naime, implicitno se tvrdi da se Perez navodno družio s prostitutkama na jednoj zabavi tijekom koje se pregovaralo oko mogućeg transfera Geoffreyja Kondogbije u Real. Katalonski mediji posvetili su dosta pažnje ovoj potencijalnoj aferi, dok je madridski potpuno ignoriraju.

„Party“ je navodno organizirao Nelio Lucas, jedan od agenata kontroverzne agencije Doyen Sports, koja u svojem „portfelju“ ima brojna poznata nogometna imena, a među inima navodno i mladu zvijezdu Dinama Antu Ćorića. Nelio Lucas je prije tri godine pokušao nagovoriti Pereza da dovede u Real Kondogbiju za 20 milijuna eura. Francuski veznjak u to je vrijeme bio član Seville, dok trenutačno nosi dres milanskog Intera.

Francuski je portal opisao tijek pregovara temeljem poruka koje su navodno izmjenjivali Lucas i jedan od članova obitelji koja kontrolira Doyen Sports. Lucas je iskoristio prijateljsku utakmicu Reala i Milana u Miamiju da pozove Pereza na „party“ u šefovu obiteljsku vilu, a u dopisivanju s šefovima spominje se angažiranje djevojaka koje bi pravile društvo Perezu, potpredsjedniku Miana Adrianu Gallianiju i još nekim čelnim ljudima obaju klubova.

Dan nakon prvog sastanka Lucas je ponovno razmijenio poruke sa šefovima.
„Doveo sam Pereza i direktore Reala u kuću i vjerojatno ćemo to opet ponoviti“, navodno je napisao Lucas.

Predsjednik Reala sve je demantirao te je cijelu priču okarakterizirao kao udar na njegovu čast i reputaciju. Činjenica jest da Kondogbija nije završio u Realu. Doyen Sports navodno je u tom trenutku imao 50 posto udjela u vlasništvu francuskog nogometaša prije nego što je iz Seville prešao u Monaco.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider