Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova utakmica u Londonu

VIDEO Martial 'poništio' sjajan gol Payeta: Bilić neporažen na Old Traffordu

Manchester United i West Ham odigrali su 1:1 na Old Traffordu u četvrtfinalu FA kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši West Hama i Manchester Uniteda morat će odigrati još jednu utakmicu kako bi dobili posljednjeg polufinalista engleskog FA kupa, nakon što je u nedjelju na Old Traffordu momčad pod vodstvom Slavena Bilića remizirala s domaćinom.

No, gosti mogu žaliti za propuštenom prilikom nakon što im je njihov najbolji igrač Dimitri Payet u 68. minuti prekrasno izvedenim slobodnim udarcem s više od 25 metara donio vodstvo. Španjolski vratar David de Gea učinio je sve što je mogao, ali precizan udarac Francuza nije uspio zaustaviti.

West Ham je vodstvo držao do 83. minute, kad je malo radosti navijačima Manchester Uniteda donio Anthony Martial koji je započeo i završio akciju, nakon što je ugurao loptu u mrežu, iskoristivši dobar ubačaj Herrere i neodlučnost gostujuće obrane.

Tako se momčad Slavena Bilića ipak nije uspjela u nedjelju pridružiti Crystal Palaceu, Evertonu i Watfordu, koji je iznenađajuće svladao Arsenal s 2-1 na Emiratesu, momčadima koje su izborile polufinale. West Ham će na svom Upton Parku dočekati Manchester United u reprizi četvrtfinala, a kada ćemo dobiti i posljednjeg sudionika polufinala bit će poznato tek nakon što Manchester United u četvrtak, 17. ožujka odigra uzvratnu utakmicu osmine finala Europa lige protiv Liverpoola, u kojoj će momčad Louisa van Gaala hvatati zaostatak od dva pogotka (0-2) iz prvog dvoboja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider