Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatne scene

I ludi preokret pao u drugi plan: Na terenu ludnica, kraj terena - požar!

Engleski niželigaši odradili su svoje na travnjaku ne mareći previše za zbivanja u okruženju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Northampton Town i Northwich Victoria u neobičnim uvjetima sastali su se u drugom kolu FA Cupa.

U vrijeme dok je utakmica počinjala nije bilo ništa sporno, ali onda je u jednom trenutku gusti oblak dima nadvio se nad stadionom Sixfields.

Naime, igra je zasjenjena požarom koji je buknuo u pubu nedaleko stadiona. BBC piše kako je požar počeo prije nego li je lopta krenula s centra, vatra se u međuvremenu proširila, a prava je sreća što nitko nije ozlijeđen.

Zbivanja na terenu tako su pala u drugi plan na neko vrijeme, da bi u posljednjih 10-ak minuta ipak nogomet postao glavna tema.

Tri gola u četiri minute

Igrači Northwich Victorije, koji nastupaju u osmoj ligi, vodili su 2:0 i sve do 83. minute bili na pragu jednog od većih iznenađenja u ovoj fazi natjecanja, ali onda je Northampton izveo rijetko viđen preokret - zabili su u 83., 85. i 87. minuti za veliko slavlje.

Međutim, u izvještajima engleskih medija unatoč velikom povratku Northamptona glavna priča s ove utakmice ipak je požar.

Ždrijeb trećeg kola FA Cupa održat će se u ponedjeljak, a Northampton za protivnika može izvući i nekog od klubova iz Premierlige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider