Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slavio i Bayer Leverkusen

Brekalo asistirao za jedini pogodak Wolfsburga, Šahtar bliže četvrtfinalu Europske lige

Od ukupno osam prvih utakmica osmine finala Europske lige, njih šest je odigrano ovog četvrtka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je asistent za gol Wolfsburga koji je pred praznim tribinama svog stadiona u prvoj utakmici osmine finala Europske lige izgubio od Šahtara s 1:2.

 Šahtar je poveo preko Moraesa (17), a pet minuta kasnije Kovalenko je promašio kazneni udarac. U sudačkoj nadoknadi dosuđen je i kazneni udarac za Nijemce, ali se Weghorst tragikomično poskliznuo prilikom izvođenja. U 48. minuti izjednačio je Brooks na dodavanje Brekala, a u 73. minuti gosti su došli do pobjede nakon što je zabio Antonio.

Bayer Leverkusen je u Glasgowu s 3:1 pobijedio Rangerse golovima Havertza (37pen), Aranguiza (68) i Baileya (88), dok je strijelac za Škote bio Edmundon (75). Borna Barišić je odigrao cijelu utakmicu za Rangerse.

Na praznom stadionu Karaiskaki u Pireju Olympiacos i Wolverthampton su odigrali 1:1.Grci su u 29. minuti ostali bez isključenoga Semeda, ali su ipak poveli u 54. preko El Arabija. Englezi su izjednačili u 68. minuti golom Pedra Neta.

gol expired Manchester United se prošetao kroz Austriju, Basel šokirao Eintracht Frankfurt divider

Utakmice Sevilla - Roma i Inter - Getafe odgođene.

Nogometaši Rome nisu u srijedu otputovali u Sevillu jer njihov avion nije dobio dozvolu za slijetanje u Španjolsku, dok Getafe nije želio putovati u Milano zbog koronavirusa po cijenu da ga organizator UEFA izbaci iz natjecanja.

Uzvratne utakmice osmine finala na rasporedu su 19. ožujka, no upitno je hoće li se igrati.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider