Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razvod ga uništio

Legendarni engleski vratar prodaje osobne stvari da bi se izvukao iz bankrota

Bivša vratarska zvijezda Engleske David James prisiljen je prodavati svoje osobne stvari i suvenire kako bi spojio kraj s krajem...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

David James je na aukciju, između ostalog, stavio potpisane dresove Franka Lamparda, Petra Čecha, Michaela Owena, Edwina van der Saara i još brojnih zvijezda engleske Premierlige, ali i neke osobne stvari poput bicikla iz djetinjstva, miksetu, brojne gramofonske ploče, pa čak i osobni automobil.

James, koji se u 45. godini života ponovno aktivirao kao igrač/trener u indijskoj ligi (Kerala Blasters), se u 2005. godini razveo od supruge, a od tada su njegovi dugovi samo rasli. U svibnju ove godine Englez je javno obznanio bankrot.

Britanski mediji prenose da se bivšem vrataru Liverpoola, Manchester Cityja i Portsmoutha istopilo bogatsvo od 20 milijuna funti koliko je zaradio za vrijeme svoje reprezentativne karijere. Samo zbog razvoda James je bivšoj supruzi morao platiti tri milijuna funti.

James je u svojoj karijeri u 53 navrata zaigrao za reprezentaciju (1997-2010), dok je kao igrač kluba osvojio engleski Liga kup s Liverpoolom 1995. godine, te FA Cup s Portsmouthom 2008.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider