Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brzo će se dogovoriti

Engleski mediji: Jürgen Klopp od ovog tjedna na klupi Liverpoola!

Čini se kako je Liverpool uspio u naumu da na klupu dovede hit trenera Jürgena Kloppa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon burne nedjelje i ponedjeljka, u kojem se počelo slobodnije govoriti o Jürgenu Kloppu kao velikom favoritu u utrci za novog menadžera Liverpoola, u utorak engleski mediji praktički imaju konsenzus. Kada ugledni Times, Guardian i Telegraph pišu kako će brzo biti postignut dogovor Kloppa i Liverpoola, onda se slobodno može zaključiti kako kreće nova era na Anfieldu.

Dio medija čak špekulira kako bi već tijekom današnjeg dana (utorak) mogla stići i službena potvrda, ali sigurno je da će sve biti potvrđeno tijekom ovog tjedna. Spominje se trogodišnji ugovor i Kloppova namjera da na Anfield dovede svoje pomoćnike Željka Buvača i Peter Krawietza. Times piše kako u klubu razmišljaju o skorom povratku Stevena Gerrarda koji bi bio dio stručnog stožera, ali jedino ako se s time u budućnosti složi novi menadžer.

U Premierligu tako stiže hit trener koji će navijače sigurno osvojiti svojim emotivnim doživljajima utakmica. Klopp je veliki fan klubova kojima su navijači važan faktor. Zna se njegov odnos s navijačima Borussije, a zna se i kako navijači Redsa dišu za svoj klub. Kloppu su takve stvari jako važne i već je ranije izjavio kako mu nije primarno voditi klub koji je trenutno top u Engleskoj.

Ono što mu je dodatni plus je i tečno govorenje engleskog jezika tako da komunikacija s igračima neće biti problem. Navijači Liverpoola sigurno će biti oduševljeni ovakvom zvučnom promjenom na klupi. Ako ne mogu više gledati igračke zvijezde najvišeg ranga, barem su dobili trenera koji spada u sami vrh svjetskog nogometa.

Hoće li Jurgen Klopp preuzeti Liverpool?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider