Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'El clasico' bez superzvijezde

Real značajno oslabljen na Barcelonu: Snažan udarac za 'kraljeve'!

Gareth Bale zbog ozljede mišića neće biti spreman za predstojeće utakmice Real Madrida s Liverpoolom u Ligi prvaka i Barcelonom u Primeri, piše madridska Marca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je nastupio za Wales u dvama kvalifikacijskim utakmicama s Bosnom i Hercegovinom i Ciprom, Bale je zadobio ozljedu butnog mišića zbog čega vjerojatno neće nastupiti u sljedeće dvije važne utakmice Real Madrida.

VIDEO: Messi odbio izaći iz igre i pokazao tko je gazda u klubu!

Carlo Ancelotti ostavio je Balea na klupi protiv Levantea u prošlom kolu Primere. U tom trenutku činilo se da je ozljede mišića lakše prirode, no u ponedjeljak se ispostavilo da će Bale morati pauzirati najmanje dva tjedna kako bi se posve oporavio.

U službenom liječničkom izvješću Real Madrida stoji da je Bale istegnuo butni mišić desne noge te da je za sanaciju takve ozljede obično potrebno 14 dana, što znači da Bale neće igrati protiv Liverpoola, Barcelone i vjerojatno Granade.

To je definitivno veliki udarac za Real i njegova trenera Carla Ancelottija pred dvije najvažnije utakmice polusezone. „El clasico“ bit će lišen za jednu veliku zvijezdu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider