Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika partija

EKSKLUZIVNO Evo što nam je Mandžukić rekao nakon rušenja Reala

Maestralni Mario Mandžukić dao je veliki obol u pobjedi Atletica protiv Reala...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Asistencija za prvi pogodak načela je, a egzekucija kod četvrtog dotukla Kraljevski klub ove subote na Vicente Calderonu.

Ronaldo šokiran, Ancelotti preuzeo krivicu, a Simeone tvrdi...

VIDEO Atletico zgazio Real: Gol i asistencija sjajnog Mandžukića!

Nije to bilo sve, jer Mario Mandžukić čitavu se utakmicu trudio i borio, kod drugog gola je odlično pronašao Siqueiru koji je asistirao za Saula Nigueza, a u 24. je nasamario Nacha i Coentra kada ih je petom izbacio iz akcije.

Zadnji put je Atletico pobijedio Real 4:0 prije 27 godina...

"Nisam to znao, ne bavim se time. Nama je bilo bitno da odigramo dobru utakmicu i da pobijedimo, da se borimo i to smo pokazali. Svi smo presretni jer smo stvarno nadigrali jedan Real", izjavio je Mario Mandžukić za Novu TV.

"I da nisam zabio gol opet bih bio presretan. Meni nije bitno tko zabija nego da kad igram u ekipi da ta ekipa pobjeđuje. Ipak, normalno da mi je drago, i meni i mojima i navijačima."

'Super se slažem s Torresom'

Za pogodak mu je asistirao konkurent u vrhu napada, nedavno pridošli Fernando Torres.

"Mediji malo preuveličavaju stvari, pišu da sam nezadovoljan. Danas su svi mogli vidjeti koliko sam nezadovoljan u Atleticu, mislim da je sad svima jasno. Super se slažemo, odličan je igrač. U svakom velikom igraču uvijek su dobri igrači, konkurencija je uvijek tu, a mi smo tu za uspjeh Atletica, a ne pojedinačni uspjeh", kaže Mandžo koji zna koliku ulogu u uspjesima Atletica ima trener Diego Simeone:

'U Atletico sam došao zbog Simeonea'

"Već sam ga dosta puta nahvalio. Ponovit ću opet, moja odluka da dođem u Atletico je bila najviše zbog njega. Sviđa mi se kako vodi treninge, kako priprema momčad, kako motivira svoje igrače. On bi najradije ušao u igralište i igrao s nama tako da prenosi jednu pozitivnu energiju. Želi da se borimo, to meni odgovara. On je jedan veliki trener i ja se nadam da ću što duže nastaviti surađivati s njim."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider