Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo niko

Kovačev Eintracht ne staje: Razmontiran Halilovićev HSV za veliki skok!

Nakon što je otkinuo bod Bayernu Eintracht je uspio veliku pobjedu u gostima kod HSV-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Eintracht iz Frankfurta nastavlja s dobrim igrama pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača. Do četvrte pobjede u sezoni Eintracht je stigao nakon što je u sklopu prve utakmice 8. kola Bundeslige slavio na gostovanju kod HSV-a s uvjerljivih 3:0. Tom pobjedom Eintracht je izbio na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice.

Momčad Nike Kovača povela je u 35. minuti prvog poluvremena kada je Lewis Holtby skrenuo loptu u vlastitu mrežu. U 12. minuti nastavka Diekmeier je zaradio drugi žuti karton i ostavio HSV s desetoricom što je Eintracht u idućih 12 minuta maksimalno iskoristio.

Tarashaj je zabio u 60., a Seferovic u 69. minuti za konačnih 3:0. Kod oba pogotka asistirao je Fabian.

Alen Halilović započeo je utakmicu od prve minute u redovima HSV-a, ali je nakon prvog poluvremena ostao u svlačionici. Razlog zbog kojeg je Halilović zamijenjen već na poluvremenu nije poznat.

Eintracht nakon osam odigranih utakmica ima 14 bodova, jedan manje od RB Leipzinga i Kölna koji su treći, odnosno drugi, te tri manje od vodećeg Bayerna. Podsjetimo, u prošlom kolu Eintracht je vodećem gigantu Bayernu otkinuo bod odigravši 2:2.

 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider