Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ne žele čekati

Transfer bombe spremne 'eksplodirati' i prije Eura: 'Šamar' Realu

Prijelazni rok traje do konca kolovoza, no velikani europskog nogometa žele i prije Eura u Francuskoj riješiti neke svoje želje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arsenal ovoga ljeta ima namjeru pojačati momčad kako bi pokušao osvojiti naslov engleskog prvaka. Na meti topnika nalazi se nekoliko zvučnih imena.

Osim veznjaka Borussije (M) Granita Xhake, koji se nalazi na korak do Londona, engleski mediji prenose kako bi i Juventusov napadač Alvaro Morata mogao biti novo lice u svlačionici Arsenea Wengera.

Nagađa se kako je Arsenal za Moratu spreman ponuditi 65 milijuna eura, a Juventus bi ga se čak mogao i odreći.

'Stara dama' odbila je Realovu ponudu za Paula Dybalu čime je jasno dala do znanja na kome misli graditi svoju igru u narednoj sezoni. Tuttosport piše kako je španjolski Real za Argentinca ponudio između 70 i 80 milijuna eura, ali on nije spreman napustiti staru damu.

"Juventus me ne želi prodati, a ja ni ne želim otići", poručio je Dybala talijanskim novinarima.

Dybala je ove sezone za talijansku momčad zabio 19 golova u 34 nastupa, a ugovor s Juventusom ima do 2020. godine.

A aktualna je i priča oko Evertonova napadača Romelua Lukakua. On je ove sezone u Premijer ligu postigao 18 golova, te je ponovno bio najbolji strijelac svoje momčadi. Otac Lukakua otkrio je da engleski klub za njega traži 65 milijuna eura.

"Koliko znam njega žele Bayern i Manchester United, nema šanse da se on ponovno vrati u Chelsea. Ja bih volio da ide u Bayern koji redovito igra završnice Lige prvaka, ali mislim da će ostati u Engleskoj i otići u United", rekao je otac Evertonova napadača.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider