Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Impozantna brojka

Dugopolje će 'gorjeti': Hajduk juri prema skidanju lanjskog rekorda!

Na valu (standardne) ljetne euforije u Hajduku trljaju ruke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je već prodao 4.200 pretplata (godišnjih ulaznica) za novu sezonu.

Na svojoj službenoj stranici Hajduk je potvrdio kako su prodane sve raspoložive pretplatničke ulaznice za stadion u Dugopolju, gdje se u četvrtak s početkom u 19:00 igra uzvratna utakmica prvog pretkola Europa lige protiv estonskog Sillamäe Kaleva.

Utakmica se igra u Dugopolju zbog toga jer se na Poljudu održava Ultra Europe festival čijim je organizatorima Hajduk iznajmio stadion znatno ranije, kao i prethodne dvije godine. Kad su izvučeni parovi prvog pretkola Europa lige, predsjednik Marin Brbić pokušao je s Estoncima dogovoriti zamjenu domaćinstava, ali oni se nisu složili te je ostalo kako je i prvotno određeno ždrijebom.

Hajduk se tada našao u problemu s obzirom da je interes za utakmicu višestruko veći od kapaciteta dugopoljskog stadiona Hrvatski vitezovi (5.200) pa su u klubu posegnuli za (jedinim) logičnim rješenjem - odlučili su prednost dati svojim pretplatnicima te su tako svi koji su kupili pretplatu do 48 sati prije početka dvoboja (do jučer u 19:00) uz istu dobivali i ulaznicu.

Očekivali su u Hajduku kako će tijekom srijede i na sam dan utakmice moći pustiti dio ulaznica u prodaju, ali potražnja je debelo nadmašila očekivanja - pretplatnici su razgrabili sav raspoloživi kapacitet (4.200), a ostatak će popuniti službene osobe obaju klubova, UEFA-e te sponzori.

Inače, Hajduk je lani sredinom kolovoza premašio brojku od 6.000 pretplata i postavio rekord koji je nedostižan za sve klubove u HNL-u osim Splićana samih, a s obzirom da u idućih mjesec dana Bijele čeka i nekoliko domaćih utakmica (Split, Koper, Slaven Belupo...) kad veliki broj navijača istovremeno produžuje članstvo i kupuje pretplatu, jasno je kako će ova sadašnja brojka od 4.200 bitno (na)rasti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider