Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gnjevno odbio 'kraljeve'

Incident na pregovorima Reala i zvijezda Juvea: Pogba naprosto 'poludio'

Real Madrid blizu je zaključenja dogovora s Juventusom oko transfera čileanskog veznjaka Artura Vidala, pišu španjolski mediji.

Čelnici Reala navodno su već dogovorili uvjete prelaska s Vidalovim menadžerom, Fernandom Felicevichem, Čileancom hrvatskih korijena koji zastupa mnogobrojne čileanske nogometaše, među njima i dvojicu nogometaša Dinama, Angela Henriqueza i Juniora Fernandesa.

Nova afera u Realu: Ronaldo i Ramos bjesnjeli, Modrić postavio ultimatum

Vidal je navodno sklopio neobvezujući predugovor s Arsenalom, no kada se kao interesent pojavio Real, veznjak Juventusa nije dvojio i odlučio se prijeći u redove deseterostrukog prvaka Europe. Trebao bi potpisati vjernost Realu na pet godina.

Prema svemu sudeći ostaje tek da se utvrdi visina odštete koja treba pripasti torinskom klubu. Juventus traži 30 milijuna eura, Real, naravno, želi spustiti tu cifru, no čini se da će morati izbrojati koliko Talijani traže, jer je Arsenal spreman isplatiti traženi iznos. Vidala je u prvom redu želja novog trener Reala Rafaela Beniteza koji smatra kako treba pojačanja u veznom redu, a 28-godišnjeg Čileanca smatra igračem koje će donijeti „kraljevima“ više mišića, požrtvovanja i žestine.

Procurila je i informacija zbog čega je Real, čini se, odustao od Paula Pogbe. Navodno su čelnici Reala bili spremni istresti rekordnu svotu za Pogbu ali su zatražili od Francuza da se odrekne svojeg menadžera Mine Raiole, na što je Pogba burno reagirao i prekinuo pregovore. Raiolu prati glas problematičnog i pohlepnog agenta koji agresivno zastupa svoje klijente. U Realu se navodno boje da će im stvarati probleme, kao što ih je imala Barcelona dok je za nju nastupao Raiolov najslavniji klijent, Zlatan Ibrahimović.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider