Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jednogodišnja saga

Dogovorili raskid ugovora: Milevski odlazi iz Hajduka

Hajduk je sa svojim najskupljim igračem dogovorio raskid ugovora.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk i Artem Milevski se razilaze nakon godinu dana mahom neuspješne suradnje.

Čelnici Bijelih dogovorili su raskid ugovora s ćudljivim Ukrajincem koji je pritom klubu oprostio 100.000 eura, više od pola iznosa kojeg je trebao dobiti do 30. lipnja 2016.

Milevski je u drugoj od dvije sezone ugovora imao zajamčenu zaradu od 14.000 eura netto mjesečno što je oko 170.000 eura za sezonu, ali nije htio praviti previše problema oko raskida (kad ih je već činio izvan travnjaka).

Kada je stigao u Hajduk u prošlog ljeta, činilo se da ima zbilja ozbiljne planove za oživljavanjem svoje karijere. Krajem jeseni podario je splitskoj publici djelić genijalnosti koju posjeduje i postao miljenik navijača pa su u zimskom prijelaznom roku odbijene ponude za njega iz Italije i Južne Koreje, a nitko nije ni pomišljao na aktiviranje klauzule prema kojoj je Hajduk imao pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od šest mjeseci od potpisa istog.

Nakon što u Hajduku nisu iskoristili tu opciju, Milevski je shvatio da je siguran, s ugovorom koji vrijedi još godinu i pol te se umjesto treniranju posvetio raskalašenom životu i društvenim mrežama.

Novi trener Damir Burić nije računao na njega i praktički se cijelo ljeto tražio pravi način razlaska.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider