Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'idemo po prolaz'

Dinamovi igrači svjesni razočarenja koje su priredili, ali ostaju pozitivni

Nogometaši Dinama razočarali su svoje navijače u 1. utakmici 2. pretkola Lige prvaka. Na Maksimiru su protiv luksemburške Fole Esch odigrali tek 1:1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je igrao više od 25 posljednjih minuta s igračem više, Dinamo tu prednost nije znao iskoristiti. Napadi su bili jalovi, a svaki pokušaj udarca bio je blokiran ili nije bio dovoljno snažan da bi ugrozio vrata gostiju. 

Dinamo nakon dvije službene utakmice u novoj sezoni (Hajduk 1:1) definitivno ne može biti zadovoljan, pogotovo ne nakon partije protiv momčadi koja sadrži veliki broj amatera. No, igrači hrvatskog prvaka ne vide sve tako crno kao brojni njihovi navijači, te najavljuju daleko bolju predstavu već za tjedan dana u Luksemburgu.

"Nismo večeras bili na nivou na kojem smo trebali biti i nismo osigurali prednost koju smo htjeli, ali ništa nije izgubljeno. Žao nam je što nismo uspjeli u prvoj utakmici upisati pobjedu i ispuniti sve što smo si zacrtali. Sada ćemo morati dati i više od maksimuma u uzvratnoj utakmici u Luksemburgu. Fola je bila dobra večeras, dobro su se branili, a nas sad čeka dosta težak posao", rekao je vratar Eduardo.

"Žao nam je što nismo večeras bili pravi i što nismo uspjeli pobijediti i stvoriti prednost u prvoj utakmici. Fola je pokazala dobru igru, prvi su došli do pogotka i dobro su se branili. Nakon isključenja, povukli su se još više i teško smo ih mogli probiti. Pred nama je uzvrat i još ništa nije gotovo, dat ćemo sve od sebe u Luksemburgu. Moramo vjerovati u prolaz dalje", smatra Marko Pjaca.

"Nismo zadovoljni i nije bilo lako večeras protiv Fole. Prvi su zabili gol, mi smo se vratili pogotkom Henriqueza, ali kasnije više nismo uspjeli probiti njihovu obranu koju su dodatno pojačali nakon što je njihov igrač isključen. Pred nama je uzvrat i prilika za popraviti cijelu sliku, ne smijemo se predati i trebamo u Luksemburgu dati sve od sebe da ispravimo ovo i osiguramo prolaz dalje", zaključio je Goncalo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider