Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Igra srce, a ne novac"

Dinamovci odletjeli u Manchester, Bjelica veliki optimist: "Idemo pobijediti City!"

Nogometaši, stručni stožer i delegacija Dinama otputovali su u Manchester, gdje ovog utorka Modri gostuju kod aktualnog prvaka Engleske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ne bojimo se, idemo pokušati pobijediti Manchester City na Etihadu", riječi su kojima je Nenad Bjelica najavio gostovanje Dinama kod aktualnog prvaka Engleske Man Cityja.

U drugom kolu skupine C Lige prvaka Modri će se suprotstaviti Građanima, a trener Bjelica ne ide u Manchester s bijelom zastavom.

"Idemo odigrati dobru utakmicu. Meni ne vrijedi ona izreka 'važno je sudjelovati', mi želimo pobijediti. S takvim smo gardom istrčali protiv Atalante, a bit će tako i ovoga puta", uvjeravao je Bjelica.

"Novac ne pobjeđuje utakmice"

Rekao je strateg Dinama kako je na put poveo 22 igrača, među njima i Amera Gojaka i Izeta Hajrovića, koji su proteklih dana bili na ledu. Svi su mu prvotimci spremni za igru, a na pitanje kako misli iznenaditi City, Bjelica je odgovorio:

"Trebat će nam puno i srca i sreće. U nogometu novac ne pobjeđuje utakmice jer da je tako, onda bi neki klubovi svake godine osvajali Ligu prvaka. Vjerujem da će svi moji igrači pokazati da su spremni za igru."

gol expired Manchester City je veliki favorit, ali ima problema: Ovo je Dinamova šansa! divider

Protiv Atalante Bjelica je iznenadio Gian Piera Gasperinija i prvi put zaigrao s trojicom centralnih braniča.

"Mislim da malo previše važnosti dajete taktici, a zapravo je najvažnije veliko srce. Vidjet ćete, nećemo baš sve odavati", poručio je Bjelica, a onda i ponudio konkretan odgovor:

"U analizi njihove igre morao sam ići 50 utakmica unatrag da nađem nešto što bismo mi mogli iskoristiti, haha. Na ofenzivu ne treba trošiti riječi, tu su perfektni, a u defenzivi imaju malih problema jer su im dva glavna stopera izvan stroja i tu vidim našu priliku. Ne želim ipak pričati o planovima ni o nekim njihovim lošim stranama jer to je nonsens."

Može li Dinamo šokirati Man City u Engleskoj?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider