Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcija na skupštinu

Dinamova četvorka: Sad navijači više nisu ulica, neka oni odluče o privatizaciji

Nakon skupštine Dinama, za koju navijači tvrde da je nelegalna, najavljen je početak privatizacije zagrebačkog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Aktualna uprava Dinama odlučila je kako klub ide u privatizaciju. Inicijativa 'Za naš Dinamo' koju predstavljaju bivši igrači Tomo Šokota, Dario Šimić, Igor Bišćan i Silvio Marić poslala je povodom takve odluke priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

„Nismo protiv privatizacije, ali kao što smo i naglasili prilikom prezentacije 50.000 potpisa navijača koji žele drugačiji Dinamo, takvu odluku moraju donijeti svi članovi kluba, a ne nelegalno izabrana skupina ljudi na vlasti. Dinamo nije samo zbroj bilanci ili knjiga inventara. Dinamo je živ isključivo zbog svojih navijača, koji su, unatoč svemu, to ime uvijek čuvali u svom srcu. Njih treba pitati kakvu budućnost mu žele.

Također želimo naglasiti kako nam je drago primijetiti da vodstvo kluba više navijače ne naziva 'ulicom', nego ih poziva da kupe dionice i uključe se upravljanje klubom. Od početka govorimo da je svaki Dinamovac ima svoje mišljenje o budućem izgledu kluba. Ako trenutno vodstvo zbilja želi da privatizacija uspije, neka pusti navijače da odluče je li to najbolja opcija za klub. Teško nam vjerovati da bi itko ozbiljan kupio klub bez navijača.''

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider