Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Česi puno stariji

Još malo ulaznica u prodaji: Viktoria je iskusnija, ali kvaliteta je na strani Dinama

Reporter Nove TV javio se ispred maksimirskog stadiona dan uoči utakmice Dinamo - Viktoria Plzen.

Vlado Boban (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Poslije odrađenih konferencija za medije i dok su igrači Dinama odrađivali posljednji trening uoči utakmice Dinamo - Viktoria Plzen, ispred stadiona Maksimir u Dnevnik Nove TV javio se reporter Vlado Boban.

Češki trener je došao sa smješkom na konferenciju za medije, a kako i ne bi, momčad mu igra u dobroj formi u posljednje vrijeme. Nakon što su pobijedili Dinamo, slavili su i protiv Slavije Prag u derbiju češkog prvenstva.

Česi dobro posloženi

Vrba ima dobro posloženu momčad koja je iskusna, to se treba naglasiti. Gledao sam utakmicu protiv Slavije, prosjek momčadi je bio 29 i pol godina, a cijeli Dinamov igrački kadar je pet godina mlađi.

Iskustvo u ovakvim utakmicama je jako bitno i to je ono što je velika prednost Viktorije, uz onaj rezultat od 2:1 iz prve utakmice.

S druge strane, Nenad Bjelica je došao maksimalno ozbiljan na konferenciju za medije, odgovarao je na pitanja i poručivao kako se ne boji i kako ne misli da će njegovu momčad pojesti pritisak.

Bjelica ima slatke brige

Dinamo poslije 49 godina igra utakmicu europskog proljeća, stadion je rasprodan, Bjelica je rekao da će mu biti jako teško izabrati prvih 11 za utakmicu.

Prodano je do srijede 27 tisuća ulaznica, ako netko želi na utakmicu može svratiti na blagajne u četvrtak ujutro i možda bude još poneka ulaznica.

Za kraj, Viktoria je prošle godine u ovoj fazi natjecanja slavila protiv Partizana i onda ispala od Sportinga u osmini finala. Ima više iskustva od Dinama, ali vjerujemo da je kvaliteta na strani Modrih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider