Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Golijada na Maksimiru

Dinamo u ludoj utakmici punoj preokreta dobio Inter i odvojio se na vrhu

Na Maksimiru je palo čak osam golova, od čega sedam u drugom poluvremenu.

U osmom kolu HNL-a Dinamo je na Maksimiru sa 5:3 svladao Inter Zaprešić i drugoplasiranoj Lokomotivi (u subotu pobijedila Rijeku) pobjegao na četiri boda.

U prvom poluvremenu postignut je samo jedan pogodak, postigao ga je Marko Lešković u 14. minuti nakon kornera, ali onda se u nastavku otvorilo.

U razmaku od dvije minute Inter je izveo potpuni preokret. Prvo je u 54. Goodness Ayaji izjednačio, a onda je Komnen Andrić iskoristio grubu pogrešku Sadegha Moharramija i poentirao za vodstvo Zaprešićana.

Niti minutu kasnije, tek što je lopta krenula s centra, dogodila se pogreška Interove obrane i u šesnaestercu je Tomislav Haramustek srušio s leđa Brunu Petkovića koji je bio sam pred vratarom Mladenom Matkovićem. Sudac Tihomir Pejin dosudio je jedanaesterac za Dinamo i pokazao crveni karton Haramusteku. S bijele točke precizan je bio Mario Budimir.

U 70. novi šok za momčad Nenada Bjelica. Nakon ubačaja iz prekida s desne strane Ivan Šunjić je postigao autogol.

Ali, ponovno vodstvo Intera nije dugo potrajalo jer je već u idućem napadu Bruno Petković izjednačio, a potom u 83. minuti i donio prednost Dinamu.

U posljednjim trenucima utakmice Poljak Damien Kadzior je postavio konačan rezultat.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider