Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iskoristili priliku

Dinamo se pohvalio 'spektakularnim transferom': Iz Rijeke doveli reprezentativca!

Modri su se pojačali igračem iz redova najozbiljnijeg suparnika u borbi za naslov prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liječnički pregled jedino je što je preostalo od potpisa Marka Leškovića za Dinamo.

Modri su na svojoj službenoj stranici objavili kako su dogovorili spektakularan prelazak jednog od ključnih igrača Rijeke koji je već stigao u Maksimir.

"Naravno da sam jako sretan što dolazim u Dinamo. Svi znamo kakav je Dinamo klub, znam da se ovdje traže samo pobjede i trofeji i jako se veselim što ću, siguran sam nakon liječničkog pregleda, biti dio Modrih! Htio bih se od srca zahvaliti Rijeci i njihovim navijačima na svemu, proveo sam tamo tri krasne godine, ali kako to obično bude u sportu jednostavno je došlo vrijeme za rastanak. Znam da me u Dinamu čeka jaka konkurencija, tako to i treba biti u ovako velikom klubu, ali vjerujem u sebe i da ću se nametnuti treneru Kranjčaru", izjavio je Lešković nakon što su se oko odštete dogovorili Rijeka i Dinamo, a potom i on sam s novim klubom oko plaće.

Dinamo je u realizaciju transfera krenuo nakon što je dobio dio novca od rekordne prodaje Marka Pjace u Juventus, a cijeli posao i nije bio naročito težak zbog nekoliko razloga.

Sretni svi osim navijača Rijeke

Prvi je svakako taj što je Lešković u Rijeci bio udaljen iz prve momčadi jer nije htio potpisati novi ugovor, a dosadašnji mu je isticao idućeg ljeta kad je mogao bez ikakve odštete napustiti Rujevicu.

Drugi, gotovo jednako važan, je dobar odnos kojeg gaje čelnici Dinama i Rijeke, što se prvenstveno odnosi na Zdravka Mamića i Damira Miškovića.

Na kraju su sve tri strane zadovoljne. Rijeka se riješila nezadovoljnog igrača i pritom dobila adekvatnu odštetu, Lešković je pronašao klub u kojem će potražiti nove izazove, a Dinamo je dobio pojačanje za sredinu obrane koja je u revanšu protiv Vardara izgledala prilično loše.

Jedini koji (opravdano) negoduju su navijači Rijeke koji sanjaju prvi naslov prvaka u klupskoj povijesti. Do njega će teško stići prodajom ponajboljih igrača glavnom konkurentu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider