Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razgovarao i s Van Gaalom

'Modri' predstavili pojačanje iz ManUtd-a: Evo tko mu je preporučio da dođe u Dinamo

Dinamo je uoči utakmica protiv Petrolula kojima će 'modri' pokušati ući u Europsku ligu doveo pojačanje iz velikog Manchester Uniteda! Naime, na posudbu u redove hrvatskog prvaka došao je 20-godišnji napadač Angelo Henriquez…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čileanac je već danas ujutro odradio prvi trening s momčadi, no u treningu je već nekoliko tjedana s Unitedom.

''Pričao sam i s Van Gaalom o posudbi. Naime, i prošlu sam sezonu želio ići da bih više igrao, a ne samo za mladu momčad Manchestera, pa sam bio u Zaragozi. Van Gaal mi je preporučio da idem u neki europski klub, Dinamo me želio, raspitao sam se o klubu i odlučio sam doći'', rekao je Henriquez.

Preporuku za dolazak u Dinamo dali su mu i Junior Fernandes koji ga je i dopratio pred medije te Morales, koji je ovdje igrao, a i drugi Čileanci.

''S Fernandesom i Moralesom sam igrao u Univesidadu. Zvao sam Juniora kad me Dinamo tražio i raspitao sam se. Čim sam ovdje, jasno je da mi je nahvalio i klub, i momčad i grad'', izjavio je Henriquez te nadodao:

''Glavna stvar zašto sam došao ovdje je bilo što sam osjetio da me ovdje jako žele, radi se o velikom klubu koji osvaja trofeje i igra europska natjecanja. To je bilo više nego dovoljno.''

Henriquez u Dinamo dolazi na jednogodišnju posudbu, no tako je stigao i njegov prijatelj Fernandes pa je, na obostrano zadovoljstvo, Dinamo otkupio njegov ugovor:

''Zašto ne? Vidjet ćemo kako će proći sezona. Dat ću sve od sebe za što bolje rezultate momčadi, a ako ćemo na kraju klub i ja biti zadovoljni... Tko zna? Nadam se dobroj i uspješnoj sezoni, a ako bude tako lijepo zašto onda ne bih i ostao'', zaključio je Čileanac za službenu Dinamovu stranicu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider