Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Želim duplu krunu"

Dinamo predstavio Gavranovića: "Jako sam htio doći ovdje, sretan sam"

Veliko pojačanje Modrih u Maksimiru se danas obratilo javnosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Gavranović je predstavljen na konferenciji za medije u Dinamu koji ga je doveo iz Rijeke. Iznos odštete kojeg su Modri platili Riječanima je nepoznat, a zna se tek kako je u sklopu ovog transfera novi igrač Rijeke postao Domagoj Pavičić koji je proteklu polusezonu na Rujevici bio na posudbi iz Dinama.

"Jako sam htio doći u Dinamo i sretan sam što se sve dobro završilo. Nadam se da ću se brzo prilagoditi momčadi, jedva čekam treninge i nastavak sezone. Broj 11 sam odabrao zato jer mi se sviđa taj broj", izjavio je švicarski reprezentativac na predstavljanju u Maksimiru.

"Znam da navijači Rijeke neće dobro primiti moj prelazak"

"Što se tiče Rijeke, na terenu sam uvijek davao maksimum za nju i drago mi je što sam uspio ostvariti visoke ciljeve s njima prošle sezone. Sad duplu krunu želim i s Dinamom", poručio je Gavranović osvrnuvši se na riječku publiku.

"Znam da oni neće dobro primiti moj prelazak, to je normalno kad prelaziš u rivalski klub. Kako god me prime, ja sam sad igrač Dinama i drago mi je što je tako. Bilo je i ponuda drugih klubova, ali htio sam baš u Dinamo. Neću pričati o golovima, želim da osvojimo duplu krunu."

Sportski direktor Marijan Vlak o pojačanju za sami vrh napada rekao je:

"Napravili smo dobar i pravi posao. Dovodimo istinsko pojačanje u Dinamo, Mario je igrač koji ima međunarodno iskustvo, a u Rijeci je ostavio duboki trag. Smatram da će se brzo adaptirati i pokazati od početka što zna. Potpisao je ugovor na tri godine."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider