Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobili Pavičića

Rijeka se oprostila od ponajboljeg igrača: ''Želimo mu puno uspjeha osim protiv nas''

Mario Gavranović nije više igrač Rijeke i karijeru će nastaviti u zagrebačkom Dinamu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kao što je već i ranije najavljeno, Mario Gavranović pojačat će redove hrvatskog doprvaka i najvećeg konkurenta svojem dosadašnjem klubu.

''Dinamo je još ljetos htio dovesti Marija Gavranovića, a nama u tom trenutku to nikako nije odgovaralo i učinili smo sve da ga zadržimo, osobito zbog europskih utakmica koje su slijedile. Mario nije želio produžiti ugovor s Rijekom, a kako nije došla ni jedna druga ponuda, jedino što nam je preostalo je bilo prihvatiti ponudu Dinama'', rekao je Srećko Juričić o odlasku Gavranovića te nadodao:

''Poznato je i da bi Gavranović već 15. siječnja mogao, bez odštete, potpisati za Dinamo. Ovako je Rijeka za šest mjeseci Gavranovićeva ugovora dobila mladog i već dokazanog Pavičića s ugovorom na četiri i pol godine. Mariju zahvaljujemo na svemu što je napravio u dresu Rijeke i želimo mu još puno uspjeha u karijeri osim, naravno, kad bude igrao protiv Rijeke'', poručio je Juričić.

Gavranović bi mogao postati najbolji Dinamov napadač još od Marija Mandžukića, koji je napustio Maksimir 2010. godine. Poslije njega napad ''modrih'' predvodili su Duje Čop i Angelo Henriquez.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider