Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stajao ih milijune

Dinamo 'parkirao' bivšeg dokapetana Hajduka u Lokomotivu

Veliki broj igrača u kadru prve momčadi i nedostatak utakmica doveo je do zanimljive posudbe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Franko Andrijašević ostatak sezone provest će na posudbi u Lokomotivi.

Veznjak koji je na početku sezone stigao u Dinamo iz Hajduka za 750 tisuća eura kao zamjenik (zajedno s Milovićem i Jozinovićem) kapetana Maloče nije se uspio nametnuti u Maksimiru i odlučeno je kako će se priključiti momčadi Tomislava Ivkovića.

"Franko je izrazio želju za većom minutažom, a Lokomotiva je izrazila interes za njegovim dovođenjem. Kako mi imamo mali broj utakmica složili smo se da je posudba najbolja opcija za sve", izjavio je trener Dinama Zoran Mamić.

Igre koje je Andrijašević pružio u posljednjih pola godine daleko su od očekivanja koja su u Dinamu imali od njega. Ukupno je u 13 utakmica u svim natjecanjima postigao tri pogotka (sva tri u HNL-u), ali je ukupno odigrao svega 406 minuta odnosno u prosjeku tek nešto više od pola sata po utakmici.

Andrijašević će sada pokušati osvježiti karijeru u Lokomotivi, a vidjet ćemo hoće li u tome i uspjeti. Zasad je stanje takvo da poslom za kojeg su na ljeto sve tri strane govorile da su zadovoljne, najzadovoljniji može biti Hajduk koji je utržio više od pet milijuna kuna za igrača koji je u veljači 2013. debitirao za reprezentaciju, ali otada nije napravio očekivani iskorak u karijeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider