Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Od ljeta novi član

Dinamo nakon Schildenfelda doveo novo pojačanje!

Kraj sezone se bliži, a Dinamo slaže igračku križaljku za iduću pa će tako od ljeta dres prvaka nositi Borna Barišić! 22-godišnji lijevi bočni dolazi iz Osijeka, a s 'modrima' je potpisao ugovor na pet godina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Jako sam sretan i ponosan što sam potpisao za Dinamo. Svi znamo što znači Dinamo i kakav je to klub, a deseti naslov koji je neki dan osiguran zaista dovoljno govori te sam sretan što ću biti dio toga. Ipak, prije nego se počnem koncentrirati na Dinamo želim u preostala tri kola sa suigračima u Osijeku dati sve kako bi pomogao klubu osigurati prvoligaški status; Osijek to svakako zaslužuje. Želim se i ovom prilikom zahvaliti svima u klubu i navijačima za krasne godine koje sam proveo u Gradskom vrtu, napravili su me igračem kakav sam danas i da nije bilo njih ne bih sada bio tu gdje jesam. Ponavljam, prvo želim s Osijekom odraditi posao do kraja i ostati u ligi, a onda se okrenuti novom koraku u svojoj karijeri'', rekao je novi bočni igrač 'modrih' nakon potpisa ugovora.

'Modri' se nakon dogovorenog povratka Gordona Schildenfelda nastavljaju pojačavati u zadnjoj liniji pa je nakon stopera doveden i lijevi bočni! Borna će do kraja sezone igrati u Osijeku, a potom od ljeta pojačati redove prvaka.

''Dulje vrijeme smo ga pratili i uvjereni da smo je Borna igrač koji može podignuti kvalitetu naše momčadi. Ima 22 godine tako da je mlad, ali isto tako ima dvije sezone i 50 utakmica iza sebe tako da je iskusan. Uvijek na pitanja o mogućim pojačanjima govorim da u našoj ligi ima igrača koji su nam zanimljivi i za koje vjerujemo da su na razini potrebnoj za Dinamo, a Borna je jedan od njih i sretni smo što će igrati za nas'', rekao je trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić.

Borna se odmah nakon potpisa vratio u Osijek gdje će ostati do kraja sezone, imati kratak odmor te se potom vratiti u Zagreb i priključiti novim suigračima u Dinamu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider