Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kriza u Udruzi prvoligaša

Dinamo i Lokomotiva protiv Rene Sinovčića!

Dinamo i Lokomotiva demantiraju kako su glasovali za Renu Sinovičića kod izbora za novog predsjednika Udruge prvoligaša…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Nastavno na napise u određenim medijima u vezi jednoglasnog odabira gospodina Rene Sinovčića za predsjednika Udruge prvoligaša GNK Dinamo je odlučio reagirati na sljedeći način.
GNK Dinamo preko našeg glavnog direktora gospodina Tomislava Svetine na sjednici Udruge prvoligaša nije dao podršku gospodinu Sinovčiću i njegovom izboru. Sigurno izbor gospodina Sinovčića nije dobar za hrvatski nogomet jer on ne predstavlja ono čemu mi u Dinamu težimo i želimo da hrvatski nogomet bude, niti predstavlja one vrijednosti za koje se svi u hrvatskom nogometu zalažemo.
Stav Dinama je da ovakva Udruga nema smisao niti ispunjava svoju funkciju te bi je trebalo uklopiti u Hrvatski nogometni savez. Razina i način diskusije na sjednicama Udruge, kao i to što je ista napravila odnosno nije napravila za naš klupski nogomet i domaću ligu u proteklom periodu, nedvosmisleno ukazuje da ona gubi smisao i nije ispunila svrhu postojanja. Izborom gospodina Sinovčića "stavljena je točka na i" besmisla takve Udruge“, stoji u priopćenju Dinama.

I Lokomotiva se oglasila priopćenjem za javnost.

„Ovim putem NK Lokomotiva demantira medijske napise kako je Reno Sinovčić jednoglasno izabran za predsjednika Udruge 1. HNL.
NK Lokomotiva nije podržala kandidaturu gospodina Sinovčića. Podržali smo prijedlog po kojem bi na mjestu predsjednika bio gosp. Slobodan Tolj, predsjednik NK Osijek.
NK Lokomotiva smatra Renu Sinovčića nepodobnim i nedostojnim obnašateljem funkcije predsjednika Udruge. NK Lokomotiva odlučila je da neće sudjelovati u radu Udruge Prvoligaša dok Reno Sinovčić obnaša funkciju predsjednika“, stoji u priopćenju Lokomotive.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider