Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Soudani će igrati

Mamić: Opasnost postoji, ali mi odlučujemo kako će završiti

Optimizam, ali i oprez prevladavaju u Dinamu uoči revanša polufinala Kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Zoran Mamić je u utorak, uoči uzvratne utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Hajduka, poručio da se njegova momčad neće opustiti iako imaju prednost od dva gola iz prve utakmice.

"Čeka nas drugo poluvrijeme, a naš cilj je potvrditi dobar rezultat iz prve utakmice i proći u finale Kupa. Imamo super rezultat iz prve utakmice, ali treba to potvrditi još jednom na terenu", rekao je trener Modrih.

"Hajduk ima dobrih pojedinaca kao što su Vlašić, Sušić, Tudor i drugih koji mogu jednim potezom napraviti probleme, a igraju dobro i kao momčad. Ipak, mene interesira kako će izgledati moja momčad jer kada smo mi dobri, uz respekt prema svima, onda odlučujemo kako će završiti utakmica", rekao je Mamić govoreći o suparniku.

Dinamo u utakmicu ulazi, poznatim problemima jer su van terena Pavičić, Goncalo, Pivarić i Pjaca, ali dobra vijest za Modre je što ostalih ozljeda nema.

"Soudani se oporavio i konkurira za utakmicu kao i ostali", rekao je trener koji ne vjeruje da će se njegova momčad opustiti nakon 2:0 iz Splita:

"Opasnost uvijek postoji, ali svjesni smo važnosti utakmice i mislim da se to neće dogoditi. Igramo protiv Hajduka što je uvijek posebno samo za sebe, igra se za plasman u finale Kupa i ne vjerujem da ćemo se opustiti."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider