Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ljudi oduševljeni

Dinamo darivao djecu u pučkoj kuhinji

Dan uoči utakmice s Rijekom cijela momčad Dinama došla je u pučku kuhinju 'Dobri dom' u Alfirevićevoj gdje su darivali djecu povodom predstojećih blagdana...

Korisnici pučke kuhinje u Alfirevićevoj bili su oduševljeni kada im je u goste stigao autobus s cijelom momčadi prvaka. 'Modri' su, predvođeni trenerom Zoranom Mamićem, izlazili punih ruku poklona za najmlađe korisnike, a igrači su pomogli i zaposlenicima pa su osim poklona korisnicima dijelili i deserte.

''Teško je opisati osjećaj koji imam u sebi, a siguran sam i svi ostali, kada se nekoga ovako usreći kao što smo mi danas usrećili ovu djecu; djeca ne znaju 'glumiti' i njihov osmijeh je uvijek iskren. Uvijek je poseban osjećaj nekome nešto pokloniti, a kada se radi o onim najmlađima onda je to nešto još više; posebno kada se radi o djeci čiji su roditelji ipak ograničenih financijskih mogućnosti'', rekao je veznjak 'modrih' Domagoj Antolić.

'Modri' su djeci poklonili ono što svako dijete na svijetu želi: igračke. Osim autića, puzzli, barbika, kamiona i sličnih igračaka u paketima su djeca dobila i ono puno potrebnije za mjesece koji dolaze: kapu, šal i rukavice.

Veliki dio poklona Modri su podijelili u petak u Alfirevićevoj, ali i djeca ostalih pučkih kuhinja će u danima koji dolaze dobiti svoj poklon za Svetog Nikolu od najdražeg kluba.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider