Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima jedna "caka"

Dinamo časti navijače: Besplatno na derbi s Hajdukom, ali ne svi...

Do najveće utakmice hrvatskog sporta ostala su još tri tjedna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U petak 22. studenog s početkom u 18:00 na Maksimiru će se igrati jedini pravi derbi hrvatskog nogometa i najveća utakmica hrvatskog ne samo nogometa već i sporta općenito: Dinamo - Hajduk.

U Maksimirskoj 128 već razmišljaju o tom dvoboju pa na sve načine pokušavaju privući gledatelje na tribine, da ambijent bude dostojan jednog takvog dvoboja.

Stoga su odlučili da će svi oni koji kupe ulaznicu za utakmicu Dinamo - Inter Zaprešić (igra se u subotu 2. studenog s početkom u 15:00) moći besplatno na veliki derbi.

Cijene ulaznica za utakmicu s Interom iznose: 30kn sjever, 50kn istok i 70kn zapad.

"Navijači koji su kupili ulaznicu za utakmicu Dinamo - Inter Zaprešić uz predočenje te ulaznice na Ticket pointu u Zagrebu moći će preuzeti besplatnu ulaznicu za utakmicu Dinamo - Hajduk (22.11. 18:00, stadion Maksimir), kada krene prodaja ulaznica za taj susret. Sudjelovanje u akciji moguće je samo uz fizičko predočenje ulaznice s utakmice s Interom zato pozivamo navijače da sačuvaju ulaznice s utakmice Dinamo - Inter Zaprešić. Navijači koji neće imati sačuvanu ulaznicu, nažalost ne mogu iskoristiti ovu pogodnost", poručuju iz Dinama.

Do spomenutog derbija imaju se za odigrati još dva kola u HNL-u u kojima će Dinamo dočekati Inter Zaprešić pa ići u goste Rijeci dok Hajduk ove subote gostuje kod Gorice, a onda će u nedjelju 10. studenog biti domaćin Osijeku.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider