Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Zajedno s njim i Casillas...'

Digao Englesku na noge: 'Cristiano Ronaldo napušta Real Madrid!'

Već duže vrijeme se spekulira kako ManUtd želi vratiti Ronalda na Old Trafford...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Agustín Rodríguez Santiago, uglavnom rezervni golman Real Madrida u razdoblju od 1980. - 1990., pokrenuo je lavinu u engleskom tiskom izjavom za Radio Marcu.

Najveći transfer godine: Real Madrid dovodi pojačanje za 80 milijuna eura!

90 minuta do najvećeg finala svih vremena: 'El clasico' u mislima!

„Mislim da će Iker Casillas napustiti Real na kraju sezone. Cristiano Ronaldo također. Ne da mislim nego sam siguran u to. Iza srijede i utakmice s Juventusom sve će izaći na vidjelo“, hrabro je utvrdio vratar koji je u Realu 80-tih uglavnom bio pričuva Miguelu Ángelu, Joséu Manuelu Ochotorenu i naposljetku Franciscu Buyu.

Poznat je i po tome što je Realu zajedno s Fernandom Redondom, kasnijom zvijezdom Reala, „uskratio“ dva naslova prvaka u posljednjim kolima u sezonama 1992. i 1993. Rodríguez je 1990. prešao u Tenerife, a Real je upravo na Tenerifima izgubio prvenstva u fotofinišu, odnosno na konto tih poraza Cruyffova Barcelona uzela je dvije titule prvaka, od četiri u nizu (1991. – 1994.).

Rodríguez nije želio otkriti odakle mu informacije, no budući da je proveo puno godina u Realu, pretpostavlja se da ima dobre veze na Santiago Bernabeuu.

Nije spomenuo ni gdje bi Ronaldo mogao prijeći, ali engleski mediji spekuliraju kako se radi o Manchester Unitedu. Već duže vrijeme se spekulira kako ManUtd želi vratiti Ronalda na Old Trafford. O tome se posebice pisalo u tijeku pregovora Ronalda i Reala oko produženja novog ugovora te razmirica između Ronalda i predsjednika Florentina Pereza. Ronaldo je u međuvremenu produžio ugovor s Realom, no i dalje se kod svake krize Reala nastavlja s hipotezama o Ronaldovu odlasku iz Madrida.

Novi ugovor nije nepremostiva brana. Ako ManUtd ponudi dovoljno, nije nemoguće da Real popusti. Cifra bi morala ići debelo iznad stotinu milijuna eura. Navodno su Englezi spremni na taj izazov.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider