Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će vatre

Atletico nakon Vrsaljka najavio novo pojačanje: Vraća se 'zločesti dečko'

Jedan od najprgavijih nogometaša svijeta opet će žariti i paliti španjolskim prvenstvom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dolaska hrvatskog desnog bočnog igrača Šime Vrsaljka, Atletico Madrid je na korak do vraćanja 27-godišnjeg napadača Diega Coste koji je prije dvije godine napustio Vicente Calderon i obukao plavi dres londonskog Chelsea, potvrdio je u ponedjeljak predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo.

"Obožavamo Diega Costu, to priznajem. Razgovarali smo s njim i radimo na tome da ga vratimo u Madrid kako bi u nadolazećoj sezoni igrao za Atletico. Blizu smo potpisivanja ugovora s njim'', izjavio je Cerezo.

Brazilac sa španjolskom putovnicom lani je za Chelsea zabio 16 golova u 41 utakmici, a još je jedanaest puta asistirao za pogodak. Atletico je napustio u ljeto 2014. a za madridske crveno-bijele do tada je bio zabio 64 gola u 134 utakmice.

Costina divlja narav nije najbolje sjela Englezima. Brojne kazne i kritike medija te navijača sigurno su jedan od glavnih razloga njegovo povratka u ligu gdje ima više takvog vrsta ponašanja. Novi trener Chelseaja Antonio Conte već se na prvoj utakmici, u porazu od Rapida, mogao uvjeriti kako će i on teško smiriti 'zločestog dečka'.

Atletico već neko vrijeme traži "devetku" nakon što je lani klub napustio Kolumbijac Jackson Martinez. Cerezo je odbacio nagađanja o dolasku Kolumbijca Carlosa Bacce iz Milana ili Argentinca Gonzala Higuaina iz Napolija.

"Bacca je važan igrač, no nećemo ga kupiti. Nije u našim planovima. Također, nećemo dovesti niti jednog napadača iz talijanske lige. Ni Higuaina niti druga imena koja cirkuliraju u medijima", rekao je predsjednik Atletica.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider