Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Drugi najskuplji Hrvat ikad

Stigla potvrda: Lovren skuplji i od Mandže, srušio rekord Liverpoola!

Liverpool je službeno objavio transfer hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena iz Southamptona…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Ispunio mi se san, sretan i ponosan sam što sam ovdje. Ne mogu dočekati da istrčim na travnjak u dresu Liverpoola. Znam da imamo milijune navijača“, stoje riječi Dejana Lovrena službenoj web stranici Liverpoola.

„Nakon što sam igrao na Anfieldu prošle sezone, sam sebi sam rekao: 'Nadam se da ćeš jednog dana ovdje igrati u dresu Liverpoola'. Navijači će se od prve minute uvjeriti da uvijek dajem sve od sebe na travnjaku“, zaključio je Lovren, koji nam se javio tijekom dana i potvrdio da je potpisao ugovor s Liverpoolom u subotu navečer te da se u nedjelju samo čekala službena objava.

Hrvatski stoper će se ponovno ujediniti s Adamom Lallanom i Rickiejem Lambertom s kojima je igrao u Southamptonu.

''Istina, ali želim upoznati i ostale dečke. Adam i Rickie su mi najbliži, a riječ je o sjajnim igračima i osobama koje zavrjeđuju biti u tako velikom klubu. Rickie je prošle sezone zabio jako puno bitnih pogodaka za nas. Puno sam naučio od njega i on je pravi vođa na travnjaku. Lallana također. Uživao sam igrati s njima dvojicom, a sada ću opet to moći. Ostvario mi se san i imat ću priliku podijeliti isti s njima'',  zaključio je Lovren.

Najskuplji branič u povijesti Liverpoola

Lovren je tijekom dana bio u neviđenoj gužvi, nije znao kada će točno biti službeno predstavljanje, a visinu odštete nije želio komentirati. Britanski mediji donijeli su informaciju prema kojoj je Southampton za Lovrena dobio čak 20 milijuna funti odštete, to je oko 25 milijuna eura, što je najveći novac ikada koji su „Redsi“ izdvojili za jednog braniča.

Štoviše, Lovren je postao peti najskuplji igrač Liverpoola u povijesti i drugi najskuplji hrvatski nogometaš ikad, odmah iza Luke Modrića.

Lovren je na svojem Twitter profilu objavio svoju fotografiju pokraj Liverpoolova grba i napisao: "Potpisao sam ugovor s jednim od najvećih klubova na svijetu, velikim Liverpoolom!"


 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider