Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'nadamo se...'

Neizvjesnost u Liverpoolu: Večernji sati dat će odgovor na krucijalno pitanje

Iščekivanje oko ozljede koljena Dejana Lovrena potrajat će još neko vrijeme...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren koji je u nedjelju ozlijeđen nakon grubog nasrtaja igrača West Bromwich Albiona Craiga Gardnera, trebao bi u ponedjeljak navečer biti podvrgnut pregledu kojim će biti utvrđena težina ozljede desnog koljen, prenose engleski mediji. 

Trener Liverpoola Jürgen Klopp na konferenciji za medije odmah po završetku dvoboja nije znao reći nešto više o ozbiljnosti Lovrenove ozljede, ali je izrazio nadu da ona nije tako teška kako se u prvi trenutak činilo, kad je hrvatskom nogometašu nekoliko minuta ukazivana pomoć na terenu s kojeg je iznesen na nosilima i s maskom za kisik na licu.

"Radi se o posjekotini. To je ono što smo svi u svlačionici mogli vidjeti", rekao je Klopp te dodao:

"Nadamo se da ozljeda nije ozbiljnija, ali morat ćemo pričekati pregled. Razgovarao sam s njim i rekao mi je da se ne osjeća tako loše. U takvim dvobojima je svašta moguće. Nadam se da ćemo imati više sreće, nego što je to bilo u nekim prijašnjim situacijama."

Liverpool je nakon 'upecanog' boda u posljednjim trenucima zauzeo deveto mjesto prvenstvene ljestvice nakon 16 odigranih kola engleske Premierlige.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider