Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liverpool se budi

Lovren ponosan nakon odlične partije: 'Dao sam sve od sebe!'

Liverpool je sinoć pobijedio Leicester i nanio mu drugi poraz u sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Redsi su slavili sa 1:0 pogotkom Bentekea, a jedan od junaka bio je i Dejan Lovren koji je odigrao još jednu dobru utakmicu pod vodstvom Jurgena Kloppa.

"Sretan Božić svima, ovo je bila iznimno važna pobjeda. Baš su nam trebali bodovi na Boxing Day jer nismo odigrali dobro protiv Watforda u prošlom kolu. Moglo je biti i 2:0, ali Benteke nije zabio priliku na kraju", rekao je Lovren.

Lisice prvi puta u sezoni nisu postigle pogodak, zaustavljen je čak i sjajni Jamie Vardy.

"Odlično smo igrali, radili smo sjajan defenzivan posao, branili smo se kao momčad. Samo smo čekali da zabijemo i da pobijedimo. Oni su bili sjajni u zadnje vrijeme, pobjeđivali su velike momčadi, ali teško je doći na Anfield i pobijediti", ističe Lovren:

"Moramo nastaviti raditi, imamo odličnu amosferu. Mislim da su i gledatelji vidjeli kako igramo kao momčad. Radio sam sve što sam mogao posljednjih deset dana kako bih bio spreman za današnju utakmicu i dao sam sve od sebe."

Liverpoolu sada slijede dva gostovanja koja će uvelike odrediti njihove ambicije u nastavku Premierlige. U srijedu 30. prosinca igraju sa Sunderlandom, a prvi ispit u novoj godini im je sraz u Londonu s Bilićevim West Hamom.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider