Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
chelsea 'standardno'

VIDEO 'Redsi' stali na kraj čudesnom nizu Leicestera

Odigrana je većina utakmice 18. kola engleske Premierlige koje se igra na Boxing Day...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool Jürgen Kloppa nanio je vodećem sastavu engleske Premierlige, Leicester Cityju, drugi prvenstveni poraz, dok su očekivane pobjede ostvarili Tottenham i Manchester City. Chelsea je pak s novim menadžerom na klupi, Guusom Hiddinkom, nastavio seriju slabih rezultata. Watford je na Stamford Bridgeu uzeo bod odigraviši 1:1.

Christian Benteke iskoristio je odlično ubacivanje Roberta Firmina i pogodio za minimalnu 1:0 pobjedu Liverpoola na Anfieldu protiv Leicester Cityja. Pogodak odluke pao je u 63. minuti utakmice.

Ovom pobjedom Liverpool je prekinuo čudesan niz Leicestera od 10 utakmica bez poraza u Premierligi.

Dejan Lovren odradio je cijelu utakmicu u dresu 'redsa', dok je Andrej Kramarić konačno dobio kakvu takvu minutažu u Leicesteru. Menadžer Claudio Ranieri uveo ga je u igru u posljednjih 10-ak minuta umjesto ponajboljeg igrača momčadi Riyada Mahreza.

West Ham Slavena Bilića ni petu uzastopnu utakmicu ne zna za bolje od jednog boda. Uzeo ga je na gostovanju kod posljednje momčadi lige - Aston Ville. Aaron Cresswell doveo je 'čekićare' u vodstvo sjajnim pogotkom, međutim sve je to ponišio Jordan Ayew golom s bijele točke u 62. minuti utakmice.

Bio je to osmi West Hamov remi u sezoni i peti uzastopni. Posljednji trijumf 'čekićari' su ostvarili 24. listopada protiv Chelseaja

Manchester City slavio je s uvjerljivih 4:1 protiv Sunderlanda, a pogodak i dvije asistencije upisao je Kevin De Bruyne. Loša vijest za 'građane' je obnovljena ozljeda stopera i kapetana Vincentea Kompanyja, koji je ušao u završnici utakmice u igru, no ubrzo nakon toga i izašao.

U idućem kolu City na svom Etihadu dočekuje Leicester City.

Chelsea je na Stamford Bridgeu protiv Watforda po prvi puta vodio novi trener Guus Hiddink, no utakmica je na kraju završila 2-2. Chelsea je poveo u 32. minuti golom Diega Coste, ali Watford je preokrenuo pogocima Troya Deeneyja (42-pen) i Odiona Ighala (56). Ipak, u 65. minuti Diego Costa pogađa za 2-2 i u 80. minuti ima priliku doći do pobjede. Oscar je promašio penal tako što se okliznuo pri koraku iz kojeg je uslijedio udarac.

Tottenham je na svom terenu svladao slabašni Norwich s 3-0, a dvostruki strijelac bio je Harry Kane.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider