Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hajduk ga nedavno kupio

Debitirao golom pa u suzama poručio: "Svaki gol posvetit ću preminulima ocu i djedu"

Ovaj utorak 9. srpnja će mladi Podravac dugo pamtiti.

Ivan Dolček (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) (Foto: Robert Mati? / hajduk.hr)

U svojoj prvoj službenoj utakmici za Hajduk 19-godišnji Ivan Dolček je od trenera Siniše Oreščanina dobio zadnjih pola sata i u tom je periodu pokazao vrlo dobru igru koju je okrunio pogotkom u posljednjim trenucima susreta.

Za Dolčeka je pogodak u debitantskom nastupu bio idealan scenarij.

"Sretan sam, drago mi je što sam pomogao ekipi da dođemo do pobjede. Cilj smo ostvarili, na ovoj umjetnoj travi i velikoj vrućini, idemo dalje", izjavio je nakon utakmice Dolček, prenosi Dalmatinski portal.

Što se krije iza sukoba kakav se ne pamti? Osveta, dokaz moći i pljuska u lice Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP) Neymar i Josep Maria Bartomeu (Foto: AFP) Pini Zahavi i Nasser Al-Khelaifi (Foto: AFP) +1 Neymar (Foto: AFP)

Na pitanje kome posvećuje pogodak, sa suzama u očima je odgovorio:

"Posvećujem ga mom ocu i djedu. Oni su preminuli prije tri godine i svaki gol koji postignem posvetit ću njima."

Dolček je prošli tjedan potpisao za Hajduk, Splićani su platili Slaven Belupu odštetu od 500.000 eura, a perspektivni ljevak doveden je da primarno bude lijevi bek, premda može igrati i na obje krilne pozicije.

U četvrtak 18. srpnja Dolček će se imati priliku predstaviti Hajdukovim navijačima na Poljudu. Taj dan se, s početkom u 20:00, igra uzvratni dvoboj prvog pretkola protiv Maltežana.

Koliko daleko Hajduk može ove sezone u Europi?

Ukupno glasova:

Hajduk pobjedom otvorio novu sezonu: Slavlje na Malti za korak do drugog pretkola Slavlje igrača Hajduka (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) Momčad Hajduka protiv Gzire United (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) Jairo u akciji protiv Gzire United (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) +1 Gyurcso slavi pogodak protiv Gzire United (Foto: Robert Matić / hajduk.hr)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider