Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mandžo igrao do 70. za Juve

De Bruyne u sudačkoj nadoknadi za pobjedu Cityja, De Gea i Martial spasili ManUtd

U skupini B 3. kola Lige prvaka Wolfsburg je s dva gola u drugom poluvremenu pobijedio PSV Eindhoven i preuzeo vodstvo na ljestvici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Strijelci su bili Bas Dost (46) i Max Cruse (57). U drugom susretu nije bilo pobjednika, CSKA i Manchester United su u Moskvi odigrali 1-1. Moskovljani su poveli u 15. minuti golom Seydoua Doumbije koji je iskoristio odbijanac nakon što je David de Gea obranio kazneni udarac Romanu Eremenku. United je izjednačio u 65. minuti golom Antonyja Martiala.

Modrić ušao, Kovačić ozlijeđen, Ronaldo promašio šansu utakmice

Na ljestvici vodi Wolfsburg sa šest bodova, CSKA i Manchester United imaju po četiri boda, a PSV tri.

Pogodak Martiala za 1-1 u Moskvi možete vidjeti OVDJE.

U skupini C Atletico Madrid je rutinski odradio posao protiv Astane upisavši pobjedu 4-0. Golove za španjolski sastav zabili su Saul Niguez (23), Jackson Martinez (29), Oliver Torres (63) i Denis Dedečko (89-ag). U drugom dvoboju Galatasaray je pobijedio Benficu 2-1 ostvarivši prvu pobjedu u Europi u posljednjih 11 utakmica. Benfica je povela najbržim golom u Ligi prvaka ove sezone. Nicolas Gaitan je zatresao mrežu turskog sastava nakon 75 sekundi igre. Domaćin je izjednačio u 19. minuti iz jedanaesterca golom Selcuka Inana, a potom je Lukas Podolski u 33. minuti doveo Galatasaray u vodstvo.

Na ljestvici vode Atletico Madrid i Benfica sa po šest bodova, Galatasaray ima četiri boda, a Astana jedan bod.

U skupini D Manchester City je pobijedio Sevillu 2-1, a pobjednički pogodak postigao je Kevin de Bruyne u sudačkoj nadoknadi. Sevilla je povela u 30. minuti preko Jevhana Konopljanke, a šest minuta kasnije izjednačio je Adil Rami koji je nesretno zatresao vlastitu mrežu. Juventus i Borussia Moenchengladbach su odigrali bez golova. Mario Mandžukić je igrao do 70. minute kada je umjesto njega u igru ušao Simone Zaza.

Na ljestvici vodi Juventus sa sedam, bodova, Manchester City ima šest bodova, Sevilla tri, a Borussija je osvojila prvi bod.

Golove s utakmice Manchester City - Sevilla možete pogledati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider