Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
jako zanimljivo

Pogledajte što je Šuker odgovorio na pitanje zašto nije čestitao Bobanu

Nogometni uglednici našli su se ove subote u Podgorici, a s čelnikom FIFA-e opet je bio njegov posebni savjetnik Zvonimir Boban kojem HNS još uvijek nije čestitao na imenovanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino otvorio je u Podgorici Kuću nogometa Nogometnog saveza Crne Gore. Svečanosti, koja je organizirana na Dan nezavisnosti Crne Gore, prisustvovali su i Infantinov savjetnik Zvonimir Boban kao i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker.

Zanimljivo je da ni Šuker ni hrvatski nogometni savez legendarnom kapetanu Vatrenih nisu čestitali na imenovanju na prestižnu funkciju kojom je postao najutjecajniji Hrvat u nogometnom svijetu. Usporedbe radi, korektno su uputili čestitku novom predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu.

Šuker je u petak na pitanje Dnevnika Nove TV da prokomentira imenovanje Bobana na mjesto posebnog savjetnika predsjednika FIFA-e, nakon ročišta na Općinskom kaznenom sudu rekao kako će i on i Boban biti u Podgorici pa tamo može odgovoriti na to pitanje.

Zanimalo nas je kako Šuker komentira Bobanovo imenovanje, te zbog čega mu nisu čestitali. Evo što je Šuker odgovorio:

''Drago mi je da sam došao u Crnu Goru na otvaranje nogometne kuće u Podgorici. Želim čestitati svima u Crnoj Gori godišnjicu neovisnosti i drago mi je da moj prijatelj Zvonimir Boban je u FIFA-i. A, što mi je velika čast da sam došao u Crnu Goru, da napravimo ono što UEFA i FIFA od nas očekuje. Da gospodin Savićević sa svojim suradnicima izlobira sav onaj novac koji može dobiti od UEFA-e i FIFA-e, ali bez lokalnih vlasti, bez države, bez pomoći od države ne može se to napraviti. Hvala vam lijepo."

Od 47 sekundi odgovora Zvoni Bobanu posvećeno je pet i to bez čestitke...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider