Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poslao priopćenje

Šuker neugodno iznenađen Mamićevim potezom

Aktualni šef HNS-a Davor Šuker iznenađen odlaskom svog prvog suradnika Zdravka Mamića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker  izjavio je kako je neugodno iznenađen odlukom dopredsjednika HNS-a Zdravka Mamića da podnese ostavku na tu dužnost.

"Neugodno smo iznenađeni ovakvom odlukom i žalimo što je zastao na putu uspješnih aktivnosti Saveza", stoji u priopćenju Davora Šukera koje je objavljeno u utorak na službenim HNS-ovim stranicama.

"Dopredsjednik Zdravko Mamić mnogo je učinio za razvoj i napredak nogometa u Hrvatskoj. Ovo se odnosi na klupski i nogomet na razini Saveza. Aktivnost prvog dopredsjednika Saveza u mnogome je pridonijela ukupnom stabilnom poslovanju Saveza, kao i uspješnim nastupima raznih reprezentacija Saveza. Strpljiv u ophođenju i nadasve korektan u odnosima, uvijek se zalagao za zajedničko djelovanje svih tijela Saveza. Bio je inicijator novih aktivnosti koje su Savez tako visoko rangirale u Europi i čitavom svijetu. Njegova sklonost aktivnostima u radu i uspjesima nogometa mladih bila je temelj mnogih aktivnosti u tom području. Sudjelovao je u stvaranju ugleda i pozicioniranja Saveza koji ima visok ugled u zemlji i inozemstvu. Savez će i dalje nastaviti sa svim aktivnostima koje su ga afirmirale u Europi i cijelom svijetu", dodaje se u priopćenju HNS-a.

Šuker je također istaknuo kako unatoč svemu pred Savezom stoje "novi raznovrsni zadaci i ciljevi te da je Savez osposobljen da ih ostvari na optimalan način".

Vjerujete li da će se odlaskom Zdravka Mamića iz HNS-a nešto promijeniti u hrvatskom nogometu?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider