Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ponos i sreća"

Cvitanović dobio svoj prvi derbi: "Ovo neće ništa promijeniti, ali..."

Dinamo je slavio protiv Hajduka na Maksimiru i popeo se na prvo mjesto u HNL-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mario Cvitanović po prvi put je u ulozi glavnog trenera vodio Dinamo u velikom derbiju i uspio je osvojiti sva tri boda zahvaljujući kojima su Modri skočili na prvo mjesto HNL-a barem do završetka posljednje utakmice ove runde (Osijek i Rijeka igraju u ponedjeljak).

"Pravi derbi, mislim da je bio užitak za gledati, za igrati, a i za voditi sa strane. Rekao sam igračima prije utakmice da hoću da nakon utakmice osjete ponos i sreću. Neizmjerno sam sretan što se ovako završila utakmica", izjavio je Cvitanović za Arenusport.

"Imali smo problema s dugim loptama na Futacsa koji se izvlačio na desnu stranu gdje su naši niži igrači. Kod gola Hajduka se Nižić izvukao jako lijepo, napravljen je blok i Benković nije stigao."

Je li Hajduk oštećen kod prvog i/ili trećeg gola Dinama?

Ukupno glasova:

Bio je Cvitanović sretan zbog tri boda, ali se trudio spustiti loptu na zemlju.

"Derbi neće ništa promijeniti, ovo je utakmica kao i svaka druga, ali ovo je model i način na koji Dinamo želi igrati i onda će to navijači prepoznati kao što su prepoznali i danas. Morat ćemo još više raditi da budemo još bolji i bolji. Mi trebamo kontinuitet, ne smijemo imati bljeskove nego kontinuitet. Pretočili smo na teren neke stvari s kojima sam zadovoljan i onda će biti dobro", zaključio je trener Modrih.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider