Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Imat će težak zadatak

Bugarski velikan torpedirao Crnogorce: Upozoravajući rezultat za Osijek

Ovog utorka odigrane su ukupno tri utakmice prvog pretkola Europske lige.

Stadion CSKA Sofije (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Uz dvoboje na Malti, gdje je Hajduk pobijedio Gziru United, i Gibraltaru (slavlje Rangersa protiv St Josephsa), odigrana je u utorak još jedna utakmica prvog pretkola Europske lige.

U Bugarskoj je CSKA Sofija sa 4:0 pobijedila Titograd, a ovaj dvoboj nam je bio zanimljiv jer će onaj tko prođe dalje u drugom pretkolu igrati protiv Osijeka.

Odlučeno je to prije nekoliko tjedana, na ždrijebu u sjedištu UEFA-e u Nyonu, a poslije ovakvog ishoda prilično je jasno da će Osječani odmjeriti snage s jednim od najvećih bugarskih klubova.

Što se tijeka zbivanja tiče, dugo je Titograd odolijevao, ali onda se Bugarima otvorilo. U 40. minuti su poveli i s golom prednosti otišli na poluvrijeme, da bi u nastavku poentirali još u 53., 55. i 72. minuti za uvjerljivi trijumf.

Prema rasporedu, 25. srpnja bi se prva utakmica trebala igrati u Sofiji dok je uzvrat predviđen za 1. kolovoza u Gradskom vrtu.

Stadion CSKA Sofije (Foto: AFP) Stadion CSKA Sofije (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Što se krije iza sukoba kakav se ne pamti? Osveta, dokaz moći i pljuska u lice Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP) Neymar i Josep Maria Bartomeu (Foto: AFP) Pini Zahavi i Nasser Al-Khelaifi (Foto: AFP) +1 Neymar (Foto: AFP)

Hajduk pobjedom otvorio novu sezonu: Slavlje na Malti za korak do drugog pretkola Slavlje igrača Hajduka (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) Momčad Hajduka protiv Gzire United (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) Jairo u akciji protiv Gzire United (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) +1 Gyurcso slavi pogodak protiv Gzire United (Foto: Robert Matić / hajduk.hr)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider