Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
(Ne)malo iznenađenje

VIDEO Bilić izvisio: Belgijski as stiže u London, ali ne u West Ham

Mladić koji će obilježiti godine koje dolaze na korak je od dolaska u Premierligu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na pragu realizacije dva velika posla su Alan Pardew i Crystal Palace.

Klub iz južnog Londona, koji je prošle sezone u Premierligi završio na 15. mjestu, dogovorio je, javlja Guardian, s Marseilleom odštetu od 38 milijuna eura za Michyja Batshuayija, sjajnog napadača koji će u listopadu proslaviti 23. rođendan.

Michi Batshuayi je belgijski reprezentativac koji iza sebe ima odličnu sezonu. Sa 17 golova i devet asistencija bio je prvo ime u jednoj od najlošijih sezona u povijesti Marseillea. Da nije bilo Batshuayija, Marseille bi imao velikih problema kako zadržati prvoligaški status (završili su na razočaravajućem 13. mjestu, sa svega devet bodova više od zone ispadanja).

Bilić je ciljao i drugi bingo iz Marseillea

Ukupno je Batshuayi prošle sezone zabio 23 gola (uz 10 asistencija) čime je zapeo za oko mnogim bogatijim klubovima od Marseillea. Između ostalih, i West Hamu i Slavenu Biliću kojeg je Dimitri Payet nagovarao da sruši klupski rekord i dovede Belgijanca.

Bilić je s Payetom napravio pravi bingo, za relativno maleni iznos (15 milijuna eura) dobio fenomenalnog igrača. S Batshuayijem mu to neće uspjeti...

Dodajmo kako nije Batshuayi jedini igrač koji bi Marseille mogao zamijeniti Crystal Palaceom. Blizu je i Steve Mandanda, francuski reprezentativni vratar kojemu ugovor istječe 30. lipnja. Jasno je Mandanda dao do znanja čelnicima Marseillea kako se želi okušati u Premierligi, a čini se da je Crystal Palace pobijedio sve druge zainteresirane klubove.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider