Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabrinutost raste

Cristiano Ronaldo više od godine dana nije imao ovakve brojke

Forma Cristiana Ronalda definitivno je u silaznoj putanji ili barem nije onakva na što je navikao svoje navijače...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

To se ponovno manifestiralo u utakmici 23. kola španjolske Primere, u kojem je Real Madrid na svom Santiago Bernabeu slavio protiv Deportiva s 2:0. Cristiano Ronaldo ni treću utakmicu zaredom nije postigao pogodak, što je, s obzirom da je dosada u sezoni zabio čak 28, dodatno podiglo zabrinutost kod navijača oko njegove forme uoči druge polovice, odnosno završnice sezone.

Prošlo je više od godine dana kada se posljednji put dogodilo da je Cristiano Ronaldo u tri uzastopne utakmice ostao bez postignutog pogotka. Zanimljivo, to se dogodilo također nakon što je osvojio Zlatnu loptu (Ballon d'Or).

U posljednje tri utakmice u Primeri Cristiano je ostao bez pogotka, 13 je puta pucao prema suparničkim vratima uz uspješnost pogađanja unutar okvira gola od tek 18.2 posto (dva udarca u okvir).

Glavna tema razgovora ovih dana kada je u pitanju Ronaldo je razlog zbog kojeg je portugalski napadač u slabijoj golgeterskoj formi, odnosno mini krizi. Jedni tvrde da je u pitanju opuštanje zbog osvajanja spomenute Zlatne lopte, drugi pak da je to zbog prekida s Irinom Shayk, a treći sumnjaju da je u pitanju obnovljena ozljeda koljena.

Ovakvog Cristiana Ronalda nismo vidjeli već jako dugo, no svi očekuju da bi se uskoro, možda već u srijedu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, mogao vratiti u sjajnu formu koja ga je krasila od rujna pa sve do isteka 2014. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider