Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što bi jedan htio od drugog?

VIDEO Konačno iskrene i sportske emocije dvojice najvećih rivala

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi izmjenili nekoliko nježnih riječi i pogleda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako ga je čak četiri puta pobijedio u utrci za Zlatnu loptu, Cristiano Ronaldo (konačno) je podijelio nekoliko pozitivnih emocija i komplimenata u smjeru svog najvećeg nogometnog rivala Lea Messija i obrnuto. U ponedjeljak je u Zürichu po peti put u svojoj karijeri Messi proglašen najboljim nogometašem svijeta s uvjerljivom prednošću ispred Cristiana Ronalda i Neymara.

Portugalski napadač Real Madrida u pravilu je vrlo emotivan i teško proživljava neuspjeh i poraze što mu mnogi predbacuju. Iako je i ovoga puta izgubio, Ronaldo je pokazao lice pravog pobjednika s kojim bi mogao osvojiti veliki broj navijača koji nisu njegovi fanovi upravo zbog ponašanja.

Prilikom pobjedničkog govora argentinskog napadača Ronaldo je imao smiješak na licu, dok je tijekom intervjua sve trojice finalista komplementirao svog najvećeg rivala.

"Što bih želio od Messija? Njegova lijeva noga je prilično dobra. Volio bih imati nju", rekao je Ronaldo, na kojeg se nadovezao Neymar;

"Ja bih volio imati obje njegove noge".

Messi je također bio u raspoloženju da maksimalno smanji amozitet između njih dvojice, te je i on pohvalio Portugalca.

"Ne osjećam zavist prema Ronaldu. To je negativno i nije dobro. Sviđa mi se Cristiano. Ja sam takav kakav jesam i isto vrijedi i za njega", rekao je Messi.

Spomenimo i da je večer obilježio Neymarov izraz lica u trenutku kada je Ronaldo pozdravljao Messijevu nevjenčanu suprugu Antonellu Roccuzzo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider