Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
antologijska fotka

Fotka o kojoj se priča: Neymarov pogled kod pozdrava Ronalda i Messijeve drage

Trenutak o kojem se najviše priča nakon dodjele Zlatne lopte je ovaj pogled Neymara prema Cristianu Ronaldu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Neizvjesnosti oko dobitnika Zlatne lopte ove godine nije bilo. Leo Messi je rekordni peti put u karijeri proglašen najboljim igračem svijeta, pravu konkurenciju zbilja nije imao. Nama je najzanimljivije što je naš Luka Modrić, iznenađujuće s obzirom na lošu sezonu Reala, izabran u momčad godine. Presretni Hrvat otkrio je što mu znači ovaj izbor u ekskluzivnom razgovoru Modrića za Dnevnik Nove TV.

Svi znamo kako je dodjela Zlatne lopte postao događaj koji iritira mnoge nogometne fanove. Radi se o gala večeri u stilu dobitnika Oscara i jedan je od simbola modernog nogometa, često omraženog termina diljem Europe. Zanimljivo je bilo vidjeti i za koga su glasovali veliki rivali Ronaldo i Messi, njihov izbor više nikoga ne iznenađuje.

Na internetu se nakon Ballon D’Ora ismijavaju detalji iz Zuricha, a hit broj 1 ove godine je fotografija koja obilazi svijet. Tri kandidata sjedila su u prvom redu, a kasniji dobitnik Lionel Messi jedini je od trojca sjedio u društvu svoje nevjenčane supruge Antonelle Roccuzzo s kojom ima dvoje djece. Cristiano Ronaldo obično je na ovoj gala večeri sjedio s bivšom djevojkom Irynom, no par se razišao.

Tako je ispalo da je Anonella bila u muškom društvu, a fotografi su uhvatili zanimljiv teenutak pozdrava Ronalda i Messijeve drage. Dok se Messi smješkao, njegov kolega iz napada Barcelone Neymar gledao je mrko Portugalca kao njegovom prijatelju želi preoteti dragu. Barem su tako cijelu scenu opisali mnogi komentari na društvenim mrežama gdje je ova fotografija postala viralni hit.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider