Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Špaco u elementu

Cirkus na presici Hajduka: 'Tko će igrati? Igrač, neće valjda koza'

Na osebujan način je trener Hajduka najavio subotnje gostovanje u Puli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prilično neraspoložen Stanko Poklepović izašao je pred novinare uoči 1000. utakmice Hajduka u HNL-u, koja se igra ove subote s početkom u 17:00 na Aldo Drosini.

"Analizirao sam stanje, vaše napise i zaključio da uvijek tražite krivca, pa smo onda i mi u svlačionici tražili krivca i zaključili kako smo napravili krivu mješavinu cementa. Umjesto dva na jedan, stavit ćemo mješavinu pijeska i žala tri na jedan", u svom je stilu Špaco napravio uvod.

"Nedostaje nam i igrača, nema Jozinovića pa nam je prosjek godina sada 25 godina, šest mjeseci i tri dana", aludirao je trener Hajduka na spočitavanje kako najstariji Hajduk u zadnjih nekoliko godina postiže najlošije rezultate.

'Možda bude igrao crnac iz druge momčadi'

Na upit tko će zamijeniti Jozinovića Špaco je ispalio: "Igrač! Pa nećemo valjda kozu staviti..."

A onda i ozbiljno odgovorio: "Možda bude igrao Vasilj, on je ljevak, možda i ovaj crnac iz druge momčadi (Jeremiah Arkorful nap.a.), nisam ga gledao, ali kažu da je dobar."

Na provizornoj ljestvici s rezultatima samo iz 2015. Hajduk je najlošiji klub HNL-a, upisali su samo dvije pobjede u prvenstvu od čega jednu Hari Vukas (na Poljudu protiv Slaven Belupa) i jednu Stanko Poklepović (u Osijeku) koji uzroke loših partija traži u raznim sitnicama.

"Milevskom pada kosa pa ne vidi, Baliću isto, rekao sam im da se ošišaju. Rekao sam im i da drukčije vežu špigete, umjesto iza neka vežu sprijeda."

'Možda sam se digao na lijevu nogu'

Nastavio je u sličnom tonu...

"Napravili smo natjecanje u nogotenisu, a pobjednik je dobio novac kojim će moći platiti kućne režije."

Na koncu su Špacu novinari upitali zašto je neraspoložen. Dobili su 'poklepovićevski' odgovor:

"Možda sam se digao na lijevu nogu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider